Scandalul inregistrarilor din DNA ajunge la CSM. Kovesi, despre revocarea procurorilor Esulus si Iorga: "Este o cerere prin care am cerut un aviz consultativ"

Sursa: Libertatea
Marti, 04 Iulie 2017, ora 11:15
57 citiri
Scandalul inregistrarilor din DNA ajunge la CSM. In sedinta de astazi a Consiliului Superior al Magistraturii se discuta cererea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, de revocare din functie a procurorilor Doru Esulus si Mihaela Moraru Iorga. De cealalta parte, procurorii Esulus si Iorga au sesizat Inspectia Judiciara, acuzand-o pe Kovesi ca se implica in scandalul inregistrarilor din DNA. UPDATE ora 11:15. Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, nu a vrut sa ofere niciun detaliu cu privire la motivele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.