Scandalul Tudose-Dragnea imparte taberele in PSD. Lider teritoriu: "Sper ca lucrurile sa aiba un sfarsit fericit, desi nimic nu ma indreptateste la asemenea sperante"

Sursa: Gandul
Joi, 11 Ianuarie 2018, ora 12:18
76 citiri
Conflictul mocnit dintre Mihai Tudose si Liviu Dragnea imparte PSD in doua. Mai multi lideri locali au recunoscut existenta unei rupturi in partid. Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, considera ca, daca nici presedintele partidului, Liviu Dragnea, si nici premierul Mihai Tudose nu vor avea o abordare constructiva, probabil se va ajunge din nou la demiterea premierului.
Liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, cel care de la debarcarea sa de la Ministerul Apararii Nationale a inceput sa fie ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.