Scorpionii Negri: "Am fost adusi acasa ca niste animale!" Ministerul Apararii: "Transportul militarilor, dupa aceleasi proceduri ca si militarii celorlalte tari"

Sursa: Adevarul
Luni, 14 Iulie 2014, ora 01:12
106 citiri
Militarii romani din Afganistan sunt nemultumiti de modul in care au fost repatriati. Mai exact, ei sustin ca ar fi fost decalate toate zborurile cu patru zile si ca atunci cand au fost adusi in tara ar fi stat inghesuiti intr-un avion care avea o capacitate mica. Reprezentantii Ministerului Apararii sustin insa ca "Sorpionii Negri" au fost repatriati "conform procedurilor"

"Au fost improvizate scaune in zona unde de obicei sunt incarcate bagajele. Din aceasta cauza nu avem voie decat cu un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.