Scrisoarea unui medic catre Klaus Iohannis: Pai nu sunteti voi tampiti? Vedeti-va de viata voastra. Lasati medicina, ca are cine sa o faca!

Sursa: Jurnalul National
Duminica, 18 Ianuarie 2015, ora 13:28
64 citiri
Gabriela Profir, un medic din Bucuresti, a publicat pe blogul medicrezidentromania.wordpress.com o scrisoare deschisa adresata presedintelul Klaus Iohannis, un apel aproape disperat la viata decenta, la demnitate, la care subscriu probabil toti cei care sunt asemenea ei, medici rezidenti in spitalele din Romania.Acordul politic national privind cresterea finantarii pentru Aparare, semnat de principalele forte politice ale tarii, a fost salutat cu entuziasm si vorbe multe si frumoase. Poate ca ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.