Sefa Autoritatii Electorale Permanente, REEsINUTA! A luat mita o masina, un apartament in Bucuresti si bani. Iohannis: Daca se incepe urmarirea penala, ea va trebui inlocuita. Avocat: Ana Maria Patru a decis sa demisioneze | VIDEO

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 05:46
59 citiri
UPDATE 00.25: Avocatul sefei AEP a anuntat, marti seara, ca Ana Maria Patru a luat decizia de a demisiona de la conducerea institutiei.
"Doamna Ana Maria Patru, avand in vedere situatia juridica, a luat decizia de a-si inainta de indata demisia din functia de presedinte AEP'', a declarat avocatul sefei AEP, Ene Cristian.
Femeia nu a facut nicio declaratie presei.
23.20: Sefa Autoritatii Electorale Permanente, Ana Maria Patru, a fost REEsINUTA de DNA. Miercuri va fi prezentata instantei de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.