Seful Comisiei de Etica ii DESFIINTEAZA DOCTORATUL lui Gabriel Oprea: "Este vorba, in mod sigur, despre un PLAGIAT. Sunt zeci de pagini copiate integral"

Sursa: Gandul
Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 09:24
75 citiri
In luna iulie, Comisia pe care Marian Popescu o conduce a decis sa se autosesizeze si sa examineze teza cu titlul "Procedura plangerii prealabile", sustinuta de Oprea in anul 2000, la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, dupa ce in presa au aparut informatii privind un posibil plagiat.
"Legea ne-a obligat, cum se intampla in cazul demnitarilor, sa transmitem autosesizarea la Consiliul National de Etica. Consiliul National de Etica a dat verdictul atat de rapid, incat nici macar nu ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.