Seful propus pentru sefia DIICOT doreste: "Verificarea individuala a fiecarui procuror si crearea unui MOMENT ZERO in ceea ce priveste activitatea acestuia"

Luni, 13 Aprilie 2015, ora 14:24
101 citiri
Verificarea individuala, de catre echipa nou-formata, a fiecarui procuror, si crearea unui "moment 0" in ceea ce priveste activitatea acestuia, se numara printre obiectivele enuntate, in proiectul de management, de Daniel Horodniceanu, magistrat propus pentru a prelua sefia DIICOT.

Potrivit proiectului de management al procurorului Daniel Horodniceanu, actualmente sef al DIICOT Iasi, intre obiectivele pe care si le asuma se afla si "readucerea increderii in cadrul colectivelor, in special in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.