Seful PSD, Liviu Dragnea, despre dezvaluirile privind presupusele legaturi cu firma TelDrum: Nu ma simt vanat, chiar sunt. Nu am legaturi cu aceasta societate. Stau si ma intreb totusi: daca era o societate straina, ar fi beneficiat de acelasi tratament?

Joi, 03 August 2017, ora 05:40
57 citiri
Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la o emisiune de pe postul Antena 3, ca "este vanat", in contextul in care in spatiul public au aparut mai multe materiale jurnalistice despre presupusele sale legaturi cu firma TelDrum.
"Nu e o situatie foarte confortabila. M-a intrebat cineva daca ma simt vanat. Nu ma simt vanat, chiar sunt. In situatia in care o structura de presa, alte institutii de presa au o singura tema, in fiecare zi trebuia sa apara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.