SENATOAREA condamnatului Felix, GREVISTA FOAMEI Cristiana Anghel, l-a aparat PATIMAS pe SOVA: "Trebuia judecat in libertate. Cu ce putea sa impiedice ancheta?"

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 17:22
58 citiri
Cristiana Anghel i-a luat apararea lui Dan Sova chiar si dupa ce senatorii au incuviintat retinerea si arestarea sa. Senatoarea grevista de la ALDE a declarat ca Sova trebuia cercetat in libertate pentru ca nu exista niciun pericol ca el sa impiedice ancheta.

"In raportul comisiei juridice probatoriul era incheiat. Poti sa trimiti dosarul in instanta. Pentru care motiv imi soliciti mie arestarea preventiva si nu duci dosarul direct in instanta? De exemplu, Rosca Stanescu a fost condamnat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.