Senatorii inchid usile in fata procurorilor care vor arestarea lui Dan Sova. "Valul de cereri ale DNA din ultima perioada face rau imaginii Romaniei"

Sursa: Gandul
Marti, 17 Martie 2015, ora 21:02
127 citiri
Dan Sova a ajuns la comisia juridica putin dupa ora 10.00, refuzand sa faca vreun comentariu in fata presei. Acolo, intampinat de cativa senatori juristi, i s-au pus la dispozitie cele sase volume- aproximativ 1.800 de pagini- din dosarul DNA. Dan Sova este acuzat de trei fapte de abuz in serviciu din perioada in care era ministrul Transporturilor, procurorii sustinand ca intre firma sa, "Sova si asociatii", si complexurile energetice Turceni si Rovinari au fost incheiate mai multe contracte, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.