Senatorii voteaza asupra cererii DNA de retinere si arestare a lui Dan Sova. Sova: " In afara de denunt nu exista nicio proba. N-am sesizat sa fuga lumea de mine in mall" LIVE TEXT

Joi, 03 Decembrie 2015, ora 11:23
47 citiri
Senatul se va pronunta azi, la ora 10.00, asupra solicitarii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova.

UPDATE 11.05: Dan Sova nu a dorit sa mai ia cuvantul la finalul dezbaterii. Incepe procedura de vot: vot secret, cu bile.

UPDATE 11.02: Haralambie Vochitoiu(UNPR) a anuntat ca senatorii partidului vor vota pentru retinerea si arestarea lui Dan Sova.

UPDATE 10.55: Senatorul PSD Daniel Savu: " Nu vorbesc in numele grupului parlamentar din care fac ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.