Senatorul Marius Isaila, acuzat de spaga, a plans in instanta. Complice: "Sunt in rahat, dar incerc tot posibilul sa stau drept, sa nu-mi intre in gura"

Sursa: Adevarul
Marti, 08 Noiembrie 2016, ora 05:42
83 citiri
La ultimul termen al procesului in care este judecat ca ar fi intervenit pentru a stopa un control al ANAF, in ultimul cuvant, Marius Isaila a spus, printre lacrimi, ca are doi copii acasa, ca a fost daramat de decizia de condamnare de la fond si ca un procuror i-ar fi spus ca acesta este pretul pe care trebuie sa-l plateasca pentru ca a trecut de la PD la PSD. Instanta a amanat pronuntarea pana pe 10 noiembrie. La termenul de luni de la instanta suprema a fost audiat Catalin Cristescu, martor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.