SERIAL Boieri mari. Episodul 13: Paleologii, boierii sic ai Bucurestilor vechi. Conu' Alecu Paleologu, primul ambasador al "golanilor"

Sursa: Adevarul
Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 19:45
115 citiri
Membrii familiei Paleologu s-au stabilit in Romania in secolul al XVIII-lea si, desi n-au fost printre cei mai mari mosieri, s-au remarcat intotdeauna prin eleganta si inteligenta. De la oameni politici la carturari, toti Paleologii au fost boieri cu stil Incepem cu o nota de subsol: acest episod trebuie citit prin ochii lui Alexandru Paleologu. Si asta pentru ca neamul Paleologilor a fost reconstituit mai ales prin povestile diplomatului si scriitorului - fara indoiala, cel mai complex ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.