SEXGATE IN FOTBALUL ROMANESC. DEZVALUIRILE CARE IL DISTRUG PE ANTRENORUL STELEI: Sotia sa ar avea o RELAEsIE EXTRACONJUGALA cu un MARE RIVAL din LIGA I. Cu cine s-ar IUBI IN SECRET ANA MARIA PRODAN

Sambata, 14 Ianuarie 2017, ora 05:50
147 citiri
Ionel Ganea a lansat un atac dur la adresa impresarului Anamaria Prodan, despre care a lasat sa se inteleaga ca ar avea o relatie cu Dan Alexa.
Ionel Ganea continua atacurile la Anamaria Prodan. Dupa ce a afirmat ca echipele "U" Cluj, Petrolul, Pandurii sau Sageata Navodari au intrat in colaps, din cauza impresarei, "Ganezul" a facut, astazi, declaratii incendiare. Antrenorul a spus ca Anamaria ar avea o relatie extraconjugala cu Dan Alexa, antrenorul Concordiei Chiajna.
"Pana acum, de cand a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.