Sorin Blejnar, audiat in dosarul "Motorina": "Ma intalneam la restaurant cu Marta si Schwartzenberg, dar nu discutam despre afaceri sau firmele lor"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 03 Mai 2017, ora 05:45
81 citiri
Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar, audiat, marti in dosarul "Motorina", le-a spus judecatorilor de la instanta suprema ca se intalnea cu Codrut Marta si cu Elan Schwartzenberg la restaurant, dar nu discutau despre afaceri sau favorizarea firmelor acestora si ca plecauseparate de la acele intalniri de friza paparazzilor, nu pentru a impiedica un eventual filaj. Blejnar a precizat ca despre una dintre firmele acuzate in dosar, Excella Real Grup, administrata de Diana Nemes, primise notificare atat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.