SOV ANUNEsA CA ARUNCA ROMANIA IN AER! VINTU a filmat toate intalnirile cu oameni politici si jurnalisti si a scos imaginile din tara! Le va da procurorirlor DNA.

Sambata, 30 Iulie 2016, ora 11:20
79 citiri
Rares Bogdan a anuntat la Realitatea TV ca SOV a filmat toate intalnirile pe care le-a avut cu oameni politici si jurnalisti la resedintele sale din Otopeni si Bucuresti. O afirmatie demna de luat in seama intrucat Rares Bogdan, un apropiat al lui Klaus Iohannis, presedintele Romaniei si al lui Cozmin Gusa, fost partener de afaceri cu Vintu, a mai dat in premiera informatii politice importante.

"Vintu aduce nori negri deocamdata pentru Calin Popescu-Tariceanu si Bogdan Olteanu. Va aduce nori ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.