STATISTICI OFICIALE! In 2015, ROMANII au decis: DESENE ANIMATE in locul STIRILOR. De asemenea, muzica populara si serialele turcesti sunt la inaltime | CLINICA

Joi, 21 Ianuarie 2016, ora 05:23
175 citiri
Audientele posturilor TV din Romania au surprins si in 2015. Romanii au preferat serialele turcesti si emisiunile scandaloase. Primele trei pozitii sunt ocupate si in 2015 de PROTV, Antena 1 si Kanal D.

Cel mai urmarit post TV de stiri a fost Antena 3, iar pe locul imediat urmator, Romania TV(RTV) cu o medie zilnica de 1.1 puncte de rating, iar in topul celor mai urmarite 11 televiziuni in 2015, a fost si postul B1TV, care s-a clasat pe locul 11, cu o audienta medie 0,6 puncte rating.

Modelul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.