SURSE - SURPRIZA DE PROPOREsII a echipei GRINDEANU: Lista nominala a celor 22 de parlamentari PSD si ALDE pe care se bazeaza Grindeanu la motiunea de cenzura din Parlament (surse)

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 11:15
68 citiri
PSD si ALDE au nevoie, miercuri, de 233 de voturi in Parlament pentru a-l demite pe Sorin Grindeanu prin motiune de cenzura. Cele doua partide au, impreuna, 247 de senatori si deputati, asadar un avans de 14 voturi, potrivit site-urilor oficiale ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Important: Printre cei 247 de senatori si deputati din coalitia de guvernare nu se afla parlamentarii Daniel Constantin, Mircea Banias si Eugen Durbaca, exclusi din ALDE. Ei nu influenteaza astfel in niciun fel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.