Tariceanu, atac voalat la adresa ambasadorului SUA: Ma ingrijoreaza atitudinea unor ambasadori care au "fetisuri" si "vorbesc numai de coruptie"

Sursa: Adevarul
Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 05:42
65 citiri
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat in cadrul unei emisiuni la postul Antena 3, ca il ingrijoreaza atitudinea unor ambasadori ce "vorbesc numai de coruptie" si nu vad "lipsa unei justitii corecte, echilibrate". "Pe mine ma ingrijoreaza atitudinea presedintelui, a unor ambasadori straini acreditati la Bucuresti care viseaza de dimineata pana seara, au fetisuri din astea pe care nu le mai lasa, ca vorbesc numai de coruptie. Cand tu, ambasador al unei tari libere si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.