Tariceanu dezvaluie PLANUL AUSTERITATII: ANGAJARILE blocate, PRIMELE SI SPORURILE SUPRAVEGHEATE! Presedintele Senatului, ATAC si la Iohannis!

Luni, 30 Octombrie 2017, ora 14:34
84 citiri
Acesta a precizat ca sunt bani, insa ca ar fi bine daca sporurile si primele bugetarilor ar fi mai atent supravegheate si nu s-ar da sub forma de ajutor socia in munte cazuri. Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu sustine declaratiile lui Daniel Chitoiu, care a spus recent ca ar trebui limitate sau reduse cheltuielile de personal in sistemul bugetar, iar sumele economisite sa fie redirectionate catre investitii. De asemenea, Daniel Chitoiu a spus ca in orice institutie publica, din 100 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.