Tariceanu: Iohannis a spus niste ineptii de la un cap la altul. Ce legatura au legile justitiei cu situatia de care discutam?

Sursa: Adevarul
Luni, 29 Iulie 2019, ora 05:45
134 citiri
Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu considera ca presedintele Klaus Iohannis a spus "ineptii de la un cap la altul" in declaratia pe care a facut-o duminica seara despre cazul de la Caracal, intrebandu-se ce legatura au legile justitiei cu aceasta situatie. Tariceanu a mai afirmat, la Antena 3, ca declaratia lui Iohannis a fost un atac politic la adresa PSD si ALDE. Tariceanu a declarat ca presedintele Klaus Iohannis vrea sa foloseasca aceasta tragedie pentru a amplifica emotia si a incerca sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.