Tariceanu si alti patru senatori PLR ii cer lui Iohannis sa le inlature pe Codruta Kovesi si Livia Stanciu. Predoiu: "Servitorul mafiei, angajat la PSD"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 27 Mai 2015, ora 05:44
83 citiri
"Avem onoarea de a va ruga sa dati curs urmatoarei solicitari pe care v-o adresam in calitate de membri ai Senatului Romaniei si de liberali. Permiteti-mi mai intai sa evocam evenimentul a carui gravitate ne-a determinat sa va scriem. Pe 21 mai, Curtea de Apel Bucuresti a stabilit definitiv nevinovatia cetateanului Mariana Rarinca. Judecatorii au constatat ca aceasta a petrecut mai mult de sase luni in arest preventiv pentru o fapta pe care nu a comis-o si pentru care nu au existat vreodata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: calin popescu tariceanu scrisoare parlamentari dna laura codruta kovesi livia stanciu