Taximetristii ameninta cu proteste impotriva UBER, dupa Paste. "Primaria Capitalei nu ne-a aprobat, insa vom iesi in strada"

Sursa: Libertatea
Miercuri, 12 Aprilie 2017, ora 23:41
46 citiri
Taximetristii romani ameninta cu proteste impotriva UBER, dupa Paste. Sute de taximetristi ameninta ca vor iesi, dupa Paste, pe strazile din marile orase ca sa protesteze fata de aplicatia Uber. Transportatorii autorizati cer, din nou, o ordonanta impotriva rivalilor de la Uber. "Luna trecuta, Primaria Capitalei nu ne-a aprobat, insa vom iesi in strada, vom ramane acolo. Si noi vrem sa avem o activitate loiala fata de toata lumea, concurenta loiala, si atunci este normal sa ni se dea aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.