Teleormanizarea guvernului este extinsa si la esalonul doi. Prim-ministrul Sorin Grindeanu pune pe functii importante colaboratori controversati ai lui Liviu Dragnea

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 10:10
76 citiri
Printre secretarii de stat numiti recent de premierul Grindeanu se numara colaboratori ai lui Liviu Dragnea si personaje controversate.
Mai multe numiri in functii cheie au fost operate, saptamana aceasta, de premierul Sorin Grideanu, in urma unor decizii luate la nivel de partid de presedintele PSD Liviu Dragnea.

Astfel, Dorin-Sandu Voicu a fost numit presedinte cu rang de secretar de stat al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale (ANRSPS). Voicu a fost, timp de 20 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.