Tinerii de 10 curat la Bac. Ioan Scurtu, bistriteanul care a muncit pentru a strange bani de facultate in timpul liceului: "Poti sa ai rezultate bune fara sa cheltui banii parintilor pe meditatii"

Sursa: Gandul
Marti, 07 Iulie 2015, ora 16:18
132 citiri
Ioan nu a excelat niciodata la invatatura, dar la inceputul clasei a XII-a a mers la diriginta sa si i-a spus care este planul sau: sa ia bac-ul cu nota mare. Si a trecut imediat la fapte. S-a pus serios pe invatat si a terminat clasa a XII-a cu media 9,17. Pentru pregatirea examenului de bacalaureat a mers la orele gratuite de la Centrul Comunitar pentru Tineret, iar in iunie, cand cursurile pentru clasa a XII-a s-au incheiat, venea zilnic la liceu, unde il ascultau profesorii de la clasa, ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.