Toamna pomenilor electorale. Guvernul insista cu cadourile inainte de campanie. Amnistia fiscala si reducerea CAS vor fi dezbatute astazi in Camera Deputatilor. Cine plateste factura?

Luni, 08 Septembrie 2014, ora 11:21
144 citiri
Astazi urmeaza sa fie dezbatuta in Camera Deputatilor extinderea amnistiei fiscale din invatamant la toti bugetarii, o propunere care a fost deja adoptata in Senat, saptamana trecuta, deputatii urmand sa voteze marti.

Daca votul va fi in favoarea extinderii amnistiei fiscale, va fi inca o pomana electorala pe care Guvernul o ofera in preajma alegerilor prezidentiale din luna noiembrie. Tot astazi se dezbat proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.