TOPUL BALBELOR. Cum ne-au facut politicienii sa RADEM in 2014. Maria Grapini, despre reumatism: "Slava Domnului, jumatate dintre romani sufera de aceasta boala"

Joi, 25 Decembrie 2014, ora 05:20
422 citiri
Politicienii s-au intrecut in replici haioase si in 2014. Unii dintre ei ne-au facut sa radem involuntar. De ei. Ca si anul trecut, campioni la acest capitol au fost presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, europarlamentarul Maria Grapini, dar si senatorul PC Cristiana Anghel. De cealalalta parte, Traian Basescu si Crin Antonescu au fost premianti la declaratii care au facut deliciul presei si nu numai. La randul sau, presedintele Klaus Iohannis a produs un val de revolta dupa ce a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.