Tragedia Colectiv era sa se repete intr-un bloc din Sectorul 5. Specialisti: "Numarul constructiilor neautorizate este mare"

Sursa: Adevarul
Luni, 10 Septembrie 2018, ora 05:49
52 citiri
La aproape trei ani de la incendiul de la Colectiv, tragedia se putea repeta in Sectorul 5, unde un bloc fara autorizatie la incendiu si care, din primele date, era construit ilegal, s-a facut scrum. Peste 50 de familii au ramas fara un acoperis deasupra capului. Din fericire, nu au existat victime, doar trei persoane fiind transportate la spital, restul primind ingrijiri medicale la fata locului in urma unor atacuri de panica. Un dosar penal a fost deschis de procurorii de la Parchetul de pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.