Traian Basescu, ACUZATII INCENDIARE: "Pentru a-si ASCUNDE PLAGIATUL, Codruta Kovesi ar putea ARESTA pe ORICINE! E in stare de ORICE! NU MA TEM ca as ajunge in fata procurorilor!"

Duminica, 13 Noiembrie 2016, ora 21:21
52 citiri
Procurorul sef al DNA Laura Codruta Kovesi este in stare de absolut orice pentru a-si mentine functia si pentru a-si ascunde plagiatul, a sustinut fostul presedinte Traian Basescu, duminica seara, la Romania TV.

"Denunturile mincinoase au facut ca multi oameni sa fie purtati cu catuse (...) Mi-ar fi foarte greu sa cred ca s-ar putea face o legatura intre mine si domnul Stefan (...) Nu ma tem ca as ajunge in fata procurorilor in timpul campaniei electorale! (...) Kovesi mi-a produs atatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.