Traian Basescu, ATAC INCENDIAR la Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi: "Li se PARE CA SUNT DUMNEZEII PUTERII in Romania"

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 21:21
66 citiri
Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a lansat un atac virulent impotriva directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. El a declarat, pentru Gandul.info, ca cei doi se considera Dumnezeii puterii in Romania, adaugand ca de unii oameni cu care a colaborat trebuia sa se desparta la final de mandat.

"Va spun eu un lucru, un adevar pe care l-am stiut. Eu am facut o mare greseala, desi aveam lectia. Eu am mentinut timp de doi ani foarte multi oameni ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.