Traian Basescu, la EVZ TV: "Aceste show-uri NU se fac in UE. Daca domnul Nitu crede ca poate sa batjocoreasca un fost sef de stat..."

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 21:24
68 citiri
Fostul presedinte Traian Basescu a declarat astazi, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata de B1Tv, ca Parchetul General a devenit un instrument folosit de oamenii politici impotriva sa. Potrivit fostului sef de stat, toate dosarele pe care le are provin din plangerile unor politicieni, Basescu explicand ca show-urile date de liderii Parchetelor se intampla doar in Romania, pentru ca in alte tari din Uniunea Europeana institutiile dau communicate fara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.