Trei episoade din filmul "Statul paralel". Dragnea povesteste cum s-ar fi implicat SRI in alegerile din PSD, numirile din Guvernul Ponta si parchete: "Sunt obligat sa spun ce a fost atunci"

Sursa: Gandul
Marti, 13 Martie 2018, ora 23:56
81 citiri
Liviu Dragnea are alta versiune a povestii lui Gabriel Oprea privind sefia PSD, sustinand ca SRI incerca sa intervina, folosindu-l drept mesager pe fostul vicepremier, in alegerile din PSD. Mai mult, spune Dragnea, Victor Ponta ar fi primit lista cu ministrii de la fostul sef al Serviciului, George Maior, cel care ulterior ar fi negociat si numirile din parchete.
"Domnul Oprea a spus ca m-a ajutat pe mine sa devin presedintele interimar al partidului in 2015. Si eu atunci am spus: imi pare rau ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.