Tudor Chirila, un nou mesaj dupa altercatia in care a fost implicat miercuri: "Nu e ok ca l-am palmuit pe individul ala azi"

Sursa: Libertatea
Joi, 28 Martie 2019, ora 05:00
83 citiri
Scriindu-le celor care i-au transmis mesaje de incurajare si i-au spus ca este normal ce a facut, avand in vedere ca a fost jignita memoria tatalui sau, actorul transmite ca nu a procedat corect si isi recunoaste vina. "As vrea sa clarific ceva. Desi apreciez intentia mesajelor voastre de sustinere, nu pot sa fiu de acord cu incurajarea violentei. Nu e ok ca l-am palmuit pe individul ala azi. Violenta nu are scuza si nu poate fi vazuta ca solutie in nicio situatie. Nici cea fizica, dar nici cea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.