Tudor Petrut din "Liceenii": "Tanti Tama a fost mereu ca o matusa sfatoasa, care gatea cele mai bune poale-n brau si le servea cu cate o snoava savuroasa"

Sursa: Libertatea
Marti, 15 Octombrie 2019, ora 20:55
63 citiri
El a trimis un mesaj emotionant celei care i-a fost profesoara in film, dar si foarte apropiata sufleteste, in ciuda distantei care i-a separat.
"Saru-mana si drum bun si luminos tanti Tama... Pacat ca lacrimile nu se aud peste mari si tari!", a transmis actorul, care locuieste de mai multi ani in Statele Unite ale Americii.
"Nu am invatat matematica de la Tamara Buciuceanu. Am invatat actorie. Si despre viata. Despre cum sa fii bun, si darnic, si sincer. Despre cum sa povestesti despre orice, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.