Tudorel Toader despre cazul POPOVICIU: "Anglia este membra UE, devin incidente prevederile executarii mandatului european de arestare"

Joi, 17 August 2017, ora 09:56
47 citiri
Legat de predarea acestuia la politia din Londra, Toader spune ca "Imediat dupa momentul in care Puiu Popoviciu s-a predat autoritatilor judiciare londoneze am avut mai multe interventii telefonice si spuneam sa privim cu prudenta actul lui Puiu Popoviciu de a se pune la dispozitia autoritatilor judiciare londoneze. Trebuie sa vedem care este scopul predarii in acel mod. Daca scopul era acela de predare catre autoritatile judiciare din Romania, sigur putea sa se urce in avion sa vina acasa, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.