Tudorel Toader, mesaj tafnos pe Facebook despre Ambasada Germaniei: "Este normal sa primim *lectii* chiar si acolo unde nu este cazul?"

Sursa: Adevarul
Duminica, 15 Iulie 2018, ora 09:12
63 citiri
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine, pe Facebook, ca nu e normal sa "primim lectii" de la "Ambasada din Germania" pe tema abuzului in serviciu. "Cred ca va referiti la Ambasada Germaniei (nu *din Germania*) Doriti sa spuneti ca ambasada minte?", a comentat un cititor pe pagina ministrului Justitiei. "Da - la *comicatul* dansilor", a raspuns Toader. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, pe Facebook, ca abuzul in serviciu nu este incriminat in mod distinct in Codul penal din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.