Turcan: "Amendamentele privind gratierea - SUBTERFUGIU pentru a include cativa FAVORITI POLITICI intr-un GRUP PREFERENTIAL!"

Vineri, 10 Martie 2017, ora 17:21
37 citiri
"Amendamentul UDMR intareste o dubla perspectiva. O data UDMR-ul se apropie din ce in ce mai mult de coalitia de guvernare, ca incepe sa fie parte la niste decizii in dispret fata de interesul public pe care pana acum PSD si ALDE le-au luat. A doua perspectiva este cea legata de scopul unei legi a gratierii si anume de a depopula penitenciarele, de a reintegra o parte din oameni in societate si de a imbunatati conditiile de detentie. Niciunul dintre amendamentele depuse si nici proiectul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.