Un avion Blue Air cu 116 oameni la bord a iesit de pe pista la Cluj. Ce au declarat reprezentantii companiei si directorul Aeroportului "Avram Iancu"

Sursa: Gandul
Joi, 07 Ianuarie 2016, ora 09:10
48 citiri
Directorul Aeroportului din Cluj, David Ciceo, sustine ca, joi dimineata, cand ningea, conditiile de aterizare pe aeroport erau corespunzatoare si ca pilotii avionului care a iesit de pe pista le cunosteau, adaugand ca acestia ar fi cerut sa aterizeze intrucat nu mai aveau combustibil suficient. Aterizarea avionului Blue Air care a iesit cu circa 10 metri in afara pistei aeroportului din Cluj-Napoca a avut loc in conditii meteo dificile, cu ninsoare si zapada depusa pe suprafata pistei, dar in ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.