Un avocat a atacat "taxa pe lacomie" in justitie si cere anularea acesteia de catre instanta. Care sunt argumentele sale

Sursa: Libertatea
Miercuri, 20 Februarie 2019, ora 14:20
70 citiri
Acesta argumenteaza pe Facebook ca in urma instituirii acesteia i-a crescut dobanda la credit si cere anularea ordonantei. Concomitent, a ridicat si o exceptie de neconstitutionalitate.
Bodu sustine ca instanta poate anula ordonanta daca aceasta sau o dispozitie a acesteia este gasita ca incalca legea fundamentala a tarii de catre Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR).
"Am cerut anularea in contencios administrativ a taxei pe lacomie, impreuna cu exceptia de neconstitutionalitate a Ordonantei. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.