Un batran in varsta de 83 de ani a fost ucis de patru tigani. Criminalii credeau ca batranul are bani multi doar pentru ca avea o casa mai aratoasa

Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 17:21
42 citiri
Tragedia a avut loc miercuri seara in jurul orei 22, in localitatea Calatele, judetul Cluj. Victima avea 83 de ani si locuia singur in casa de la marginea satului.

Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale, care au descoperit autorii in doar cateva ore, sustin ca cei care au comis omorul sunt patru tineri, cu varste de 14, 15, 16 si 25 de ani, tigani, care locuiau la marginea satului.

Din ancheta a rezultat ca cei patru au plecat de la casele lor cu gandul sa il jefuiasca pe batran, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.