Un deputat PSD le transmite elevilor un mesaj plin de greseli, in prima zi de scoala: "Pune-ti ( sic!) mana pe carte, fiti cuminti si nu fumati in buda!"

Sursa: Libertatea
Luni, 11 Septembrie 2017, ora 13:00
87 citiri
Un deputat PSD le transmite elevilor un mesaj plin de greseli gramaticale. Calin Matei, parlamentar social-democrat ales in circumscriptia Maramures, si aflat la al doilea mandat in Parlamentul Romaniei, a tinut sa le dea un sfat copiilor care incep scoala luni, prin intermediul unei postari pe Facebook: "Pune-ti ( sic!) mana pe carte, fiti cuminti si nu fumati in buda!", a scris acesta, intregul mesaj continand greseli gramaticale. Deputatul nu a fost iertat de internauti, acestia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.