Un deputat PSD propune ca 11 septembrie sa fie Ziua nationala a gastronomiei si a vinului: "Traditia vinificatiei pe aceste meleaguri este de dinainte de Burebista"

Sursa: Adevarul
Vineri, 23 Martie 2018, ora 05:40
44 citiri
Deputatul PSD Mihai Mohaci a depus un proiect de lege care prevede ca 11 septembrie sa devina Ziua nationala a gastronomiei si vinului romanesc, motivand ca 11 septembrie este ziua in care se sarbatoreste Sfantul Cuvios Eufrosin Bucatarul, un sfant provenit dintre calugarii care slujeau la bucatarie. Pe 11 septembrie se comemoreaza atentatele teroriste de la World Trade Center din New York, care au avut loc in anul 2001 "Fundamentul care sta la baza unei natiuni, la baza oricarui popor de sine ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.