Un magistrat francez ne invata cum se confisca averea marilor corupti. "Mai bine pui sechestru pe banii lichizi, decat pe bunuri"

Marti, 10 Martie 2015, ora 02:11
132 citiri
Charles Duchaine, un ofi cial care se ocupa de bunurile confiscate si sechestrate in Franta, a explicat autoritatilor romane cum sa recupereze rapid, de la interlopi sau de la demnitarii corupti, prejudiciile aduse statului.
Directorul general al Agentiei pentru Gestiunea si Recuperarea Bunurilor Sechestrate si Confiscate din Franta, magistratul Charles Duchaine, a dat mai multe sfaturi colegilor din Romania. Asta, in conditiile in care Guvernul va infiinta o agentie speciala in acest domeniu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.