UN MARE DEZASTRU poate lovi oricand Bucurestiul si NU ESTE CUTREMURUL. Specialistii sunt INGROZITI pentru ca un SCENARIU HORROR poate provoca MII DE MORTI: "GREU SCAPA CINEVA din asa ceva"

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 21:22
255 citiri
Un mare dezastru poate lovi oricand Bucurestiul.

Specialistii sunt ingroziti din cauza unui scenariu horror, conform caruia "greu scapa cineva dintr-un incendiu la metrou".

Aceasta este concluzia celor de la ISU Bucuresti - Ilfov, care au facut mai multe controale in reteaua de metrou si au gasit nenumarate nereguli (n.r. - cai de iesire blocate si hidranti nefunctionali). Aceleasi probleme fusesera semnalate in urma cu sase luni, dar nu s-a schimbat nimic, asa ca au fost scrise amenzi. De ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.