Un nou caz Sky News. DIICOT deschide ancheta pentru reportajul din The Sun. Mama copiilor care ar fi asamblat oua Kinder: "A fost o inscenare"

Sursa: Gandul
Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 22:26
74 citiri
DIICOT face verificari privind aspectele semnalate de publicatia "The Sun", care a scris ca jucariile-surpriza din interiorul oualor Kinder ar fi fost asamblate de membrii unor familii sarace din nordul Romaniei pe sume derizorii, au declarat pentru Mediafax reprezentanti ai DIICOT central.
Nick Parker, jurnalistul care a facut reportajul The Sun, a fost arestat, acuzat si judecat de autoritatile britanice in cadrul operatiunii Elveden, care vizat mituirea unor politisti de catre jurnalisti de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.