Un nou local s-a inchis din cauza "revolutiei fiscale". Proprietar: "Este imposibil in Romania sa ai un restaurant legal 100%"

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Februarie 2018, ora 19:00
34 citiri
Un nou local din Romania s-a inchis din pricina noilor masuri ale "revolutiei fiscale". '80-'90 Gastropub & More din Bucuresti se infiintase in urma cu 4 ani. La sfarsitul lui ianuarie, proprietarii unui local cu specific canadian din Cluj au anuntat, tot pe Facebook, ca noile masuri fiscale ii determina sa-si inchida afacerea. "Incepand cu data de 9 februarie, 80-90 Gastropub&More isi inchide portile definitiv. Va multumim tuturor celor care ne-ati trecut pragul si ne cerem scuze daca nu ne-am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.