Un sat locuit de romani a dat lovitura cu o afacere care are succes pe 5 continente! Cu banii castigati, locuitorii si-au asfaltat un drum!

Sursa: Libertatea
Marti, 20 Noiembrie 2018, ora 14:48
98 citiri
In satul cu o populatie de 3.000 de persoane, exista cinci fabrici si aproape patru sute de intreprinderi individuale. Toata lumea se ocupa, insa, cu acelasi lucru: face rochii de mireasa.
Pe strada principala pot fi vazute halele unde sunt cusute rochiile de mireasa. In multe fabrici si manufacturi poate fi vazuta tehnica din Elvetia, aparate destul de costisitoare. Iar pentru ca transportul sa fie mai usor, dar si pentru a se mandri cu satul lor, satenii au adunat mana de la mana 300.000 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.