Unul dintre cei mai straluciti cercetatori nascuti in Romania are sanse mari la Nobel: "S-a spus despre el ca este omul care ar putea conduce lumea"

Sursa: Adevarul
Vineri, 23 Martie 2018, ora 00:44
103 citiri
Albert-Laszlo Barabasi, unul dintre cei mai staluciti fizicieni nascuti in Romania, a primit titlul de Doctor Honoris Causa a Universitatii de Vest din Timisoara. Comunitatea academica a Timisoarei a primit in randurile sale pe unul dintre cei mai recunoscuti cercetatori nascuti in Romania. Universitatea de Vest i-a acordat, joi, titlul de Doctor Honoris Causa Scientiarum profesorului dr. Albert - Laszlo Barabasi, de la Northeastern University, Boston, SUA. Distinctia oferita de UVT este prima, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.