UPDATE Noaptea liberarilor. Sute de detinuti au parasit penitenciarele. 3.000 vor iesi zilele acestea. Ministru: "Este mult, mi-a depasit asteptarile"

Sursa: Adevarul
Vineri, 20 Octombrie 2017, ora 08:03
93 citiri
Cateva sute de detinuti au parasit penitenciarele in ultimele 24 de ore de la intrarea in vigoare a legii care permite punerea mai repede in libertate a condamnatilor incarcerati in conditii necorespunzatoare. De la Jilava au iesit ieri intre orele 19 si 24, cel putin 40 de detinuti, iar la Iasi au fost pusi in libertate tot atatia condamnati. 3 000 de detinuti vor iesi din inchisori zilele acestea. Printre ei, persoane periculoase. UPDATE Peste 500 de detinuti au fost eliberati joi, in prima ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.