UPDATE | Ordonanta 114, privind taxa pe lacomie, modificata in sedinta de Guvern de vineri. Dancila: "Obiectivul este sa scada costurile creditelor romanilor"

Sursa: Libertatea
Vineri, 29 Martie 2019, ora 08:47
204 citiri
UPDATE ora 8.30 "Obiectivul Guvernului este sa scada costurile creditelor romanilor, sa creasca numarul companiilor romanesti care vor primi de la banci credite avantajoase pentru dezvoltare si sa incurajeze economisirea. (...) Astfel, in consens cu partile implicate si pe baza principiilor agreate cu Banca Nationala a Romaniei si cu Asociatia Romana Bancilor, astazi modificam trei acte normative - este vorba de Ordonanta 114 din 2018, Ordonanta 50 din 2010 si Ordonanta 52 din 2016", a declarat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.